Mediterrán életérzés Umag szívében

Megnyílt az umagi Itistria- az isztriai autentikus ízek háza. A hely összehozza a múltat és a jövőt, egyszerre tiszteli a tradíciókat, de egyben merész újítás is Umag városában. A város szívében, a Mária és a Line téren található az Itistria, ahol megnyitó napján a gasztro ínyencek a sokszínű mediterrán ízeket kóstolhatták meg. A gazdag gasztronómiai kínálat mellett, a bor szerelmesei kipróbálhatták Isztria gazdag borkínálatát.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

képforrás: https://commons.wikimedia.org/

A megnyitón a finom ételek kedvelőit a magas presztízsű isztriai Buscina és Nono éttermek válogatott ételei és a Mate olívaolajai kényeztették. A bor kedvelőinek, olyan nagy hagyományokkal rendelkező borászatok termékeit szolgálták fel, mint a Degrassi, a Kozlović, a Cuj és a Coronica.

enoteca wine

képforrás: https://commons.wikimedia.org/

Az Itistria megnyitásával a tulajdonosok, a város egy régi adósságát teljesítették. Felismerték, hogy a városnak szüksége van egy olyan közösségi térre, ahol a gasztronómia hívei találkozhatnak és hódolhatnak szenvedélyüknek, a finom ízek megismerésének.

enoteca food

képforrás: https://www.flickr.com/

Az alapítók nem titkolt célja, hogy az Itistria legyen a város oázisa, ahol az elfelejtett mediterrán ízeket és illatokat ismét felfedezhetik az étterembe látogatók, és át érezhetik a varázslatos isztriai életérzést.

via: http://adria2u.com/

Ajánlott bejegyzések