Crikvenica: A Villa „Harmonie” a 10 legjobb nemzetközi szállás közt

Horvátország ismét nemzetközi elismerést ért el a turizmus területén. A „Guest Review Award” 2015-ös ranglistájának első 10 helyezette közé a crikvenicai Harmonie Villa is bekerült. A siker jelentőségét mutatja, hogy Horvátország, Crikvenica mellett, trogiri és skradini szállással is felkerült a listára.

crikvenica2

képforrás: http://www.makarska-post.com/

A Booking.com 2015-ben ismét összeállította a legjobb turisztikai szállások rangsorát. Horvátország kiemelkedő sikert ért el, a Crikvenicán található Harmonie Villa, a legjobb 10 között végzett. Trogir és Skradin is sikert ért, hiszen ők is szállásokkal reprezentálják Horvátországot.

A Guest Review Award rangsor évente jelenik meg, melyben 280.000 szállás szerepel a világ 196 országából. Horvátország folyamatosan jó eredményeket tud felmutatni, eddig 9310 üdülő kapott elismerést és a szenzációs 8,9 átlagot ért el a Booking.com listáján.

A listán szereplő, vezető szállásokat további kategóriákban díjazták, ahol három kategóriában is déli szomszédunk diadalmaskodott.

A Villa Harmonie, a legjobb reggeliztető kategória bajnoka lett, a trogiri Aparthotel Bellevue Trogir a legszívélyesebben üdvözlő/fogadó kategóriában, skradini Ankora a legjobb házigazda kategóriában lett díjazott.

crikvenica3

képforrás: https://www.bedandbreakfast.eu/

A Harmonie villa, a Booking.com oldalán kiemelkedő, 9.5 ponttal áll jelenleg. Tulajdonosok szerint az elismerés eléréséhez, nem csak az impozáns épületre vagy a szolgáltatásra, hanem a házigazdák szeretetére, törődésére és szorgalmára is szükség volt.

via: http://www.e-turizam.com/

Ajánlott bejegyzések